Huisstijl
Voor je huisstijl levert DMprintmedia een scala aan drukwerk, waarmee je de in- en externe communicatie kunt vormgeven. Voor intern gebruik kun je bij ons terecht voor allerlei formulieren (orderformulieren, kettingformulieren, documentatie-mappen, opbergmappen). Desgewenst leveren wij ook huisstijlwijzers voor personeelsgebruik.

Ook voor bijzondere afwerkingen of hechtmethoden kunnen wij tegemoetkomen aan iedere wens. Als het gaat om de externe presentatie, kunnen wij de complete huisstijl leveren: van visitekaartjes, briefpapier en enveloppen tot presentatiemappen en leaflets. Ook voor het ontwerpen van een nieuwe huisstijl ben je bij DMprintmedia aan het juiste adres.

Vormgeving, ontwerp of opmaak (DTP)

Vormgeving, opmaak en DTP-werkzaamheden zijn in principe drie verschillende fases van ontwerp naar realisatie. Tegenwoordig houdt iedere vormgever zich bezig met alle drie de aspecten. Want als je iets gaat vormgeven houd je al rekening met, in dit geval, de beperkingen van een brochure. Je houdt je in deze fase al bezig met de opmaak. Als je de volledige brochure dan daadwerkelijk gaat opmaken, houd je al rekening met de technische kant van het verhaal. Of de afbeeldingen van goed genoeg kwaliteit zijn en of wat de afloop moet zijn. Dan ben je dus al bezig met DTP en hoe je een PDF in een keer goed af kan leveren voor de realisatie van het product. 

Waarom je tegen een vormgever niet moet zeggen dat hij/zij “gewoon DTP” doet? Omdat DTP alleen de technische kant is. Een belangrijk onderdeel, maar met de juiste vormgeving breng je de branding en juiste sfeer over voor je boodschap. En je document kan technisch goed in elkaar zitten, maar als deze niet is vormgegeven, gaat niemand het lezen. Wij gaan hier, na een goed gesprek, graag mee aan de slag.

Wij leveren visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, presentatiemappen, flyers, rolbanners, leaflets en meer in Nijmegen en omgeving, dus je komt onze producten tegen in Malden, Nijmegen, Bemmel, Weurt, Beuningen, Cuijk, Berg en Dal, Plasmolen, Elst, Grave, Oosterhout, Mook, Groesbeek, Wijchen, Heumen, Ewijk, Millingen, Beek en nog veel meer plaatsen.