Huisstijl
Voor uw huisstijl levert DMprintmedia een scala aan drukwerk, waarmee u uw in- en externe communicatie kunt vormgeven. Voor intern gebruik kunt u bij ons terecht voor allerlei formulieren (orderformulieren, kettingformulieren, documentatiemappen, opbergmappen enz.). Desgewenst leveren wij ook huisstijlwijzers voor personeelsgebruik.Ook voor bijzondere afwerkingen of hechtmethoden kunnen wij tegemoetkomen aan iedere wens. Als het gaat om uw externe presentatie, kunnen wij zorg dragen voor uw complete huisstijl: van visitekaartjes, briefpapier en enveloppen tot presentatiemappen en leaflets. Heeft u wensen ten aanzien van het ontwerpen van een nieuwe huisstijl? Ook daarvoor bent u bij DMprintmedia aan het juiste adres.

I Vormgeving, ontwerp of opmaak (DTP)

Vormgeving, opmaak en DTP werkzaamheden zijn in principe drie verschillende fases van ontwerp naar realisatie. Tegenwoordig houd iedere vormgever zich bezig met alle drie de aspecten. Want als je iets gaat vormgeven houd je al rekening met, in dit geval, de restricties van een brochure. Je houd je in deze fase al bezig met de opmaak. Als je de volledige brochure dan daadwerkelijk gaat opmaken, houd je al rekening met de technische kant van het verhaal. Of de afbeeldingen van goed genoeg kwaliteit zijn en of wat de afloop moet zijn. Dan ben je dus al bezig met DTP en hoe je een PDF in een keer goed af kan leveren voor de realisatie van het product.


Waarom je niet tegen een vormgever moet zeggen dat hij/ zij “gewoon DTP” doet? Omdat DTP alleen de technische kant is. Dat is een belangrijk onderdeel, maar met de juiste vormgeving breng je de branding en juiste sfeer over voor je boodschap. En je document kan technisch heel goed in elkaar zitten maar als deze niet is vormgegeven, als deze de ontvanger niet prikkelt, gaat niemand die lezen. Wij kunnen na een goed gesprek voor u hiermee aan de slag.